Hideo Kojima Yeni Korku Oyunu Yapmak için Korku Manga Sanatçısı Junji Ito ile Görüşüyor

27.07.2020 08:51 Gazali Çetinkaya

 
Metal Gear Solid ve Death Stranding'in yaratıcısı Hideo Kojima'nın bir sonraki projesi korku türünde olabilir.

Comic-Con@Home etkinliğinde konuşan korku manga sanatçısı Junji Ito, yakın zamanda Hideo Kojima'nın kendisi ile iletişime geçtiğini ve korku oyunu üzerinde çalışmaya davet ettiğini belirtti.
 
"Yönetmen Hideo Kojima ile yapmayı düşündüğü bir korku oyunu hakkında konuştuk ve beni bu oyun üzerinde çalışmaya davet etti. Henüz bir detay yok."
 
Hideo Kojima daha önce de korku oyunu yapmak istediğini dile getirmişti.
 
"PT bir deney olarak sonuçlandı fakat bir gün başka bir korku oyunu yapmak isterim. Dehşeti devrimsel bir metot ile oluşturan; sadece altınıza işetmekle bırakmayıp aynı zamanda altınıza sıçtırtacak bir oyun. Aklımda şimdiden bazı fikirler var."
 
"En korkunç korku oyununu yapmak için korku ruhumu uyandıracak korkunç filmler izleyeceğim. Tayland yapımı korku filmi The Eye, PT'yi yaparken izlemeye çalıştığım fakat bitirmek için çok korkunç bir filmdi."

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 2 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 3 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler