High Moon Studios, CoD Oyunu mu Geliştiriyor?

12.01.2014 15:17 Samet Konuksal


    Daha önce Transformers serisiyle tanıdığımız High Moon Studios'u en son Deadpool ile görmüştük. Oynanası oyunlarda karşımıza çıkan stüdyo, yeni bir iş ilanı verdi. Bu iş ilanı akıllara Call of Duty'i getirdi. 
 
    Verilen iş ilanında High Moon Studios, Radiant Engine'i kullanabilen yeni bir tasarımcı arıyor. Aslen GtkRadiant adıyla bildiğimiz oyun motoru, id Software tarafından Quake II'nin bölümlerini tasarlamak için geliştirilmişti. Radiant Engine şimdilerde gelişmiş bir haliyle birlikte Call of Duty serisinin bölümlerinde kullanılıyor.
 
    Radiant Engine eski bir oyun motoru olduğundan dolayı şu sıralar yeni oyunlarda göremiyoruz. Call of Duty serisinin oyun motoru konusundaki durumu ise malumunuz. Bakalım ne gibi haberler gelecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler