Hitman 5 En Erken 2011 Yılının Sonunda Çıkacak

23.07.2010 18:09 Alkan Adakaner


 
     Hitman 5 ile ilgili bir çok söylentinin dolaştığı şu son dönemlerde sonunda güvenilir bir bilgi geldi. Oldukça sağlam kaynaklara sahip olam Eurogamer, Danimarkalı oyun geliştiricisi IO Interactive'in Hitman serisinin yeni oyunuyla ilgili yoğun çalıştığını öğrenmiş.
 
     Sitenin kaynaklarından öğrendiği bilgiye göre PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan oyun 2011 Noel'inden önce piyasaya çıkmayacakmış. Ayrıca perakendeciler de Eurogamer'a oyunun çıkış tarihinin büyük ihtimalle 2011 sonunda olacağını söylemişler.
 
      2006 yılından beri hasret kaldığımız Hitman, anlaşıldığı üzere en erken 2011 yılının sonunda piyasaya çıkacak. Kane & Lynch üzerinde çalışan geliştirici firma 2. oyunun piyasaya çıkmasından sonra Hitman'in yeni oyununa iyice ağırlık verecektir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler