Hitman 5'i Rocksteady Studios mu Yapıyor?

Hitman filminin ikincisi geliyorken oyunun beşincisi neden gelmesin?
12.08.2009 02:49 İlker Yasin Yıldız

        Batman: Arkham Asylum yapımcısı Rocksteady Studios gelecek Hitman oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Rocksteady Limited için çalışan İngiliz ses aktörü ve motion capture giysi oyuncusu Mark Sloan öyle diyor. Ama firma ne ölçüde çalışıyor? 
       
        Mark Sloan kişisel web sayfasında listelediği üzere Hitman 5 için motion capture (hareket algılama) çalışmaları yapmış. Hitman oyunlarının Londra'daki dağıtımcı firması Eidos Interactive, Rocksteady Studios'un bir kısım hissesine sahip. İlk dört oyunun yapımcısı IO Interactive firması da Danimarka'da ve Eidos ile çok yakınlar. Rocksteady Studios, Mark Sloan'ın çalışması göz önünde bulundurulduğunda en kötü ihtimalle oyunun karakter animasyonlarını yapacak. Duruma göre yapımında daha fazla görev alabilir ya da oyunun doğrudan yapımcısı hâline gelebilir.
       
        Yeni çıkacak bir hitman oyununun potansiyeli çok yüksek olduğundan Hitman 5 birçok oyuncu tarafından duyrulması beklenen bir oyun. Merakla bekliyoruz.
 
Kaynak 
Kaynak 2 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler