Hitman: Absolution Duyuruldu!!

Barkod kafa geri döndü!
10.05.2011 19:20 Ersin Kılıç


      Square Enix az önce yayınladığı kısa teaser videosu ile Ajan 47'nin IO Interactive tarafından geliştirilen yeni oyunu Hitman Absolution'u duyurdu.
 
     Hatırlarsanız uzun bir süre önce oyun için ilk dedikodular ortaya çıkmış ve tek bir ekran görüntüsü ile bu görüntünün yeni Hitman oyununa ait olabileceği belirtilmişti. Videoyu izlediğimizde ise bu dedikodunun doğru olduğunu anlıyoruz.
 
     Ayrıca geçtiğimiz hafta IO Interactive'in Twitter hesabında "Flaş!...Önümüzdeki hafta iyi olacak, hemde çok iyi. Gelen şarapnel parçası için hazır olun (haberi kastediyor). Gözlerinizi açık tutun!" açıklaması yapılmış ve bu hafta önemli bir duyuru yapılacağı belirtilmişti.
 
     Geçtiğimiz dakikalarda ise uzun süredir beklenen oyunun resmi duyurusu nihayet yapıldı. Oyun için yayınlanan ilk teaser videosuna baktığımızda ise Ajan 47'nin silahına susturucu taktığını görüyoruz. Hemen sonrasında ise silaha sarılmış bir yılan ve meşhur barkod görüntüsüne yer verilmiş. Oyun hakkında henüz detaylı bir açıklama malesef gelmedi. Buna rağmen Square Enix'in ilk bilgileri yarın sabah yayınlaması bekleniyor.
 
     Yayınlanan teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler