Hitman: Absolution Potansiyelini Kullanacak

Hitman: Absolution yeni gizlilik sistemi ile birlikte geliyor.
22.08.2011 12:29 Burçin Aygün

 
     Hitman serisinin meşhur kiralık suikastçisi Barkod Kafa'lı dostumuz, Hitman: Absolution ile geri dönüyor. IO Interactive ise yaptığı açıklama ile daha önce çuvalladıklarını düşündükleri serinin oyunlarındaki bazı kısımları düzeltme peşinde.

     Daha önce bazı açılardan hatalar yaptıklarını ve oyunun bir takım eksiklikler içerdiğini düşünen IO Interactive, Hitman: Absolution'ın yeni oyun motoru sayesinde bunun önüne geçeceklerini söylüyorlar. Oyun direktörü Christian Elverdam, "Hitman'in yapabildiği her şeyi geliştirdik" diye konuşuyor. Daha önceki oyunlardaki sorunlardan ve sıkıntılı haraket sisteminden dolayı üzgün olduklarını, bazı fanlarının da bu sorunlardan haberdar olduklarının farkında bulunduklarını belirten yönetmen, bu sefer her şeyi en doğru şekilde yapmak istediklerinin altını çiziyor. Şimdiye dek serinin fanatikleri tarafından yakından izlendiklerini ve bunun da farkında bulunduklarını söyleyen Elverdam, bundan dolayı da aslında mutlu olduklarını ekledi.

     Şimdiye dek yeni oyunları hakkında olumlu geri dönüşler aldıklarını ve bundan da memnun olduklarını söyleyerek sözlerini tamamlayan Christian Elverdam, yapımdan oldukça emin. Hitman: Absolution, PC, PS3 ve Xbox 360 için gelecek sene içerisinde piyasada olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler