Hitman: Absolution'a Çok İlginç Online İçerikler

Agent 47'yi yalnız görmeye alışmıştık
04.10.2011 16:59 Alkan Adakaner

 
       IO Interactive'den yapımcı Hakan Abrak (evet Türk) Hitman Absolution'a oyuncuların çok ilgisini çekecek yeni içerikler getirmeyi planladılarını söyledi. Oyunun senaryosunun bu durumdan etkilenmeyeceğini belirten Abrak'ın sözleri şu şekilde:
 
     "Hitman: Absolution'ın online yönüne çok, ama çok ilginç online içerikler getirmeyi planladığımızı söylemek istiyorum. Şu an bununla ilgili konuşmaya hazır değiliz. Hitman yalnız çalışan bir suikastçi, ama ama ne şekilde veya hangi yolla size online deneyim yaşatacağımızı bilemezsiniz."
 
      "Malesef şu an bu konuda hakkında birşey söyleyemem, ama oyunun hikaye modunda Agent 47'nin yalnız çalışacağını söyleyebilirim"
 
      Gelecek yıl PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyun şu ana kadar multiplayer bir deneyim sunmamıştı, ama günümüzde online multiplayer oyunların vazgeçilmez unsurlarından birisi gibi oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler