Hitman: Absolution'a Deus Ex DLC'si Gelecek

20.11.2012 11:43 Samet Konuksal


    Square Enix'in son dönemde içerisinde bulunduğu DLC kampanyasını Sleeping Dogs ile birlikte kestirmiştik. Sleeping Dogs'un kahramanını takım elbiseyle birlikte Ajan 47 gibi giydiren Square Enix, bu kez Ajan 47'de değişiklikler yapıyor.
 
    Alınan raporlara göre firma, Hitman: Absolution için Deus Ex: Human Revolution temalı bir uyguluyor. Belirtilenlere göre bu indirilebilir içerikte ajanımız, farklı zamana ait bir diğer ajan Adam Jensen gibi giyinecek ve onun silahlarını elde edecek. Ayrıca bu DLC'de farklı farklı silahlar da oyuncuların kullanımına sunulacak.
 
    DLC'nin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Square Enix'in bu tutumunu göz önüne aldığımızda, Lara Croft'un ne hallere gireceğini gerçekten kestiremiyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler