Hitman: Absolution'a Multiplayer Modu: 'Contracts'

14.08.2012 17:01 Samet Konuksal


   Kimi oyuncular beğendiği seriye multiplayer modu eklenince, "havası bozulacak" düşüncesine kapılmaya başlar. Hitman: Absolution'a da multiplayer odaklı yeni bir mod duyuruldu. Fakat endişelenmeyin, Contracts sizin tahmin ettiğiniz multiplayer modlarından değil.
 
   Yapılan açıklamaya göre Contracts modunda eşzamanlı olmadan online şekilde yarışacağız. Bu modda bize verilen senaryoyu kendimizce yönetip, istediğimiz silahla beraber istediğimiz düşmanı öldürmekle yükümlüyüz. Bu görevi bitirme süremiz ne kadar kısa olursa, alacağımız ödül de bir o kadar çok olacak. 
 
   Bu modda seçeceğimiz kontratları IO Interactive, her hafta itibariyle güncelleyecek. Yeni duyurulan mod ile gelen görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler