Hitman: Absolution'dan Yeni Görüntü + Ayrıntılar

Gizlilik oyunun en önemli özelliklerinden birisi olacak
06.08.2011 21:12 Alkan Adakaner


    IO Interactive'in 2012 yılında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkaracağı Hitman: Absolution hakkında yeni ayrıntılar Xbox World Magazine'de ortaya çıktı. Bu bilgiler bazı konularda bizi aydınlatıyor.

     Bu bilgilere göre Agent 47 hala çift tabanca kullanabiliyor. Şırıngalar hakkında bir şey bilinmese de tel kablomuzun da Absolution'da yer alacağı açıklandı. 

     Oyunun yapay zekası üzerinde de önemle duran IO Interactive'in açıklamalarına göre ateş etmeye başladığınızda düşmanlarınız ortalıkta koşturmak yerine artık pusuya yatacak. Sanırız onlar size gelmek yerine, artık sizin onlara gitmenizi bekleyecekler.
 
     Bir ipucuna göre silah özelleştirme sistemi de oyunda bulunacak, ama bu Blood Money'den farklı olacak. Artık 2-3 level sonra silahları son gücüne getirmenize izin verilmeyecek.
 
    İçgüdü'ler gizlilik öğelerini kullandıkça ve gizlice adam öldürdükçe ödüllendirilecek. IO Interactive her bölüm sonunda verdiği ödüllerle oyunculara gizlilik öğelerini kullanarak ilerlemeye teşvik ediyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler