Hitman: Absolution'dan İki Yeni Video

26.04.2012 18:57 Tunahan Başol


     Square Enix, çıkış tarihini hala açıklamadığı Hitman: Absolution için iki yeni video yayınladı. İlk videoda görebileceğiniz dosya, bir ICA dosyası ve muhtemelen bu tip dosyalarla oyunda çokça göreceğiz. Ayrıca ikinci video da, oyunun geliştirme süresinden bazı kamera arkası görüntülere ve röportaja yer verilmiş.
 
     Röportajda, oyunun baş karakterlerinden Benjamin Travis'i canlandıran Powers Boothe ve Jade'i canlandıran Shannyn Sossamon'a, oyunda canlandırdıkları karakterlerin ne yapacakları, bir video oyununda karakteri canlandırmanın nasıl olduğu, yaptıkları işin zorlukları gibi konularda sorular sormuşlar.
 
     Videoların sonuyla son zamanlarda çıkan suikastçilik oyunlarına gönderme yapan bu iki videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.


[DHVIDEO=4608]

[DHVIDEO=4609]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler