Hitman: Absolution'dan İlk Oyun içi Görüntüler

Hedefinize ulaşmak için her yola başvurmalısınız
04.06.2011 16:32 Alkan Adakaner


     E3 2011'de hakkında çok ayrıntılı bilgilere ulaşmayı umduğumuz Hitman: Absolution'dan ilk oyun içi görüntüler yayınlandı. 
 
    Aşağıda bulabileceğiniz bu görüntülerden birisinde profesyonel katilimiz yüksek bir yerden içinde polislerin de bulunduğu bir grubu izliyor. Diğer görüntüde ise polis kılığına girmiş be özel timlerin yanına yaklaşıyor. 
 
     IO Interactive tarafından geliştirilen oyunun çıkış tarihi henüz belli değil, ama geliştirici firma Hitman: Absolution'un serinin önceki oyunlarına göre oynaması daha kolay bir oyun olacağını, buna rağmen "hardcore" kitlenin de ilgisini çekeceğini düşünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler