Hitman: Absolution'ı Oynaması Daha Rahat Olacak

Profesyonel suikatçimiz hedefi kolay kolay kaçırmaz
28.05.2011 10:39 Alkan Adakaner


     Square Enix ve IO Interactive tarafından hazırlanan Hitman: Absolution'ın hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Yetkililerin açıklamasına göre oynaması daha kolay bir oyun bizi bekliyor, tabi bunun anlamı oyunun "hardcore" yönünün yok olacağı değil.
 
    Yıllardır Hitman serisine sadık kalan kitleyi kızdırmak istemediklerini söyleyen yapımcılar, buna rağmen oyunun daha geniş bir kitleye hitap etmesini istedikleri için bazı farklılıklar sunacaklar.
 
     Bunun yanı sıra IO Interactive oyundaki yapay zeka üzerinde de özel olarak duruyor. Oyundaki karakterlerden birisine saldırdığınızda doğal olarak size tepki vereceklerini, ama hiçbir şey yapmazsanız bu karakterlerin senaryodaki görevlerine devam edecekleri söyleniyor.
 
    Yetkililerin açıklamasındaki en dikkat çekici noktalardan birisi de oyundaki her karakterin bir adının bulunacağı ve senaryoda bir şekilde rol oynayacağı oldu. Oyuna bir bakıma sand box mantığı ekleyen IO Interactive'in yine de senaryo odaklı bir oyun yapacağını da vurgulayalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler