Hitman: Absolution'ın E3 Videosu Yayınlandı

İhanet mi? Kurtarma mı? Oyun çıktığında anlayacağız.
08.06.2011 12:41 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleştirilen Hitman: Absolution daha ilk teaser videosu ile oyuncularda büyük bir heyecan yaratmıştı. Birkaç ekran görüntüsü dışında herhangi bir oyun için meteryaline ulaşamadığımız Hitman: Absolution için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun E3 2011 fuarında yayınlanan bu tanıtım videosu tamamen CGI sahnelerden oluşuyor. Bir malikaneye gizlice sızan Ajan 47, önüne geleni hacamat ederek ilerliyor. Videonun aralarında ve sonunda ise banyo yapan bayan bir karakter gözüküyor. Bu karakterin ise kim olduğu henüz belli değil.
 
     Oyunun daha önce yayınlanan bilgilerinde Diana Burnwood adlı karakterin oyun boyunca bize yardım edeceği açıklanmıştı. Bir başka bilgi ise oyunda büyük bir ihanete uğrayacağımız yönünde. Bu durum da, bazı oyuncuların aklına bu karakterin Diana olabileceğini getirmiş. Oyun hakkında hikaye ve oyun içi detaylar ise hala belirsizliğini koruyor.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için yapımına devam eden oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 15 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler