Hitman: Absolution'ın Hardcore Modu Ödüllendirecek

Düşmanlarınızı sessizce öldürmek hayatta kalmanız için en garanti yol
07.10.2011 14:11 Alkan Adakaner


      Zor oyunlar oynamak hoşunuza gidiyor mu? O halde size Hitman: Absolution'ı beklemenizi tavsiye ediyoruz, çünkü Agent 47'nin düşmanları "hardcore" modda size acı çektirecekler.
 
   Hitman: Absolution'ın zorluk derecesiyle ilgili açıklama yapan oyunun yapımcı koltuğunda oturan Hakan Abrak, oyunun zorluk derecesinin arttıkça ve planlı gizli ölümler gerçekleştirdikçe Achievement ve Trophy gibi ödüllere sahip olacağımızı söyledi.
 
      "Daha sonra bu konuda ayrıntıları vereceğiz, ama bu kesinlikle oynanış stilinizle bağlantılı. Düşmanlarınıza karşı daha sakin, daha gizli olmalı ve görevleri daha zekice yollarla çözmelisiniz. Bu size muhtemelen 'görünmez suikastçi' achievement'i verecektir."
 
       Hardcore oyuncuların yeni ve zorlu modlarla oyunu tekrar oynamak isteyeceğini söyleyen Abrak, zorluk derecelerindeki farklılık üzerinde durması Hitman'in macerasının da kolay geçmeyeceğinin kanıtı olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler