Hitman: Absolution'ın Online Pass'ı Kalktı

19.11.2012 13:37 Samet Konuksal


    Hitman: Absolution resmi çıkışını yarın gerçekleştirecek. Oyun henüz çıkmasa da, Square Enix'den ilginç bir atılım geldi. İlk başta sadece Amerika bölgesi için kaldırılan online pass sistemi, tamamen oyundan kaldırıldı.
 
    Belirtilenlere göre Hitman: Absolution'un Contracts modu için online pass sistemi planlanıyordu. Oyun kutularındaki kodu girerek oynanabilir hale getirilebilen Contracts modu için bu zorunluluk şimdiden kaldırıldı.
 
    Konuyla ilgili IO Interactive'in blogunda, "Contracts modunu herkese tanıtmak istiyoruz. Bu yüzden online pass sistemini kaldırdık. Eğer oyunu açtığınızda sizden kod isterse, satın alma seçeneğini tıklayabilirsiniz. Bu seçenek tıklanınca sizden herhangi bir ücret alınmayacak." sözlerine yer verildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler