"Hitman Resimleri Yeni Oyunun Göstergesi Değil"

21.07.2010 20:08 Samet Konuksal


 
     Henüz resmi duyurusu gerçekleşmemiş Hitman 5 için yalanlamalar gelmeye devam ediyor. Şimdiki Hitman 5 yalanlaması ise Square Enix tarafından bugün ortaya çıkan resimler hakkında. 
 
     Bugün ortaya çıkan Hitman'in yeni oyununun 2011'de çıkacağı söylentilerine Square Enix'ten yalanlama gecikmedi. Square Enix, konu hakkında "Çıkan Hitman resimleri, yeni bir oyunun göstergesi değil." dedi.
 
      Kıyamet sonrasını andıran, ateşlerle kaplı bir posterle karşımıza yıllar sonra tekrardan çıkan Hitman'in, konuyla ilgili olan resim haberine buradan ulaşabilirsiniz. Böylelikle bir Hitman söylentisi daha yalanlanmış oldu. Ancak bu, umutların sonu anlamına gelmiyor. Square Enix'in böyle kaliteli bir seriyi devam ettireceğinden eminim.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler