Hitman: Sniper Challenge Sıradaki Proje mi?

Yukarıdan yeni isim hakkının sayfa görselini görebilirsiniz.
25.01.2012 14:40 Levent Polater

 
     Square Enix, Hitman Sniper Challenge adı altında yeni bir isim hakkı satın aldı. Siliconera'nın ortaya koyduğu bu bulgu sonucu Hitman: Profession'dan sonra ikinci Hitman ile alakalı isim hakkının SE tarafından alındığı görülüyor.
 
     Hitman: Absolution'ın çıkışını beklediğimiz bu aylarda, bu 2 Hitman isim hakkı acaba yeni projelerle mi alakalı. Kim bilir belki ikisi de Hitman: Absolution'ın yeni DLC'lerinin isimleridir belki de. Bir başka teori ise Square Enix Montreal stüdyosunun yeni bir Hitman oyunu geliştirdiğiyle ilgili.
 
    Her şeye rağmen IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman: Absolution'ın bu sene içinde PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirdiğini hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler