Hitman: Sniper Challenge Yayımlandı

15.05.2012 18:12 Tunahan Başol


     Yayımlanan bazı posterler ile bizlere, "Hitman: Absolution çıkamadan, yeni oyun mu duyurulacak?" dedirten ve sonra ön sipariş hediyesi olarak yayımlanacağı açıklanan Hitman: Sniper Challenge bugün itibariyle yayımlandı.
 
     Oyunu ön sipariş ile alan oyuncuların ücretsiz olarak eriştikleri ve ön sipariş vermeyenlerin ne yazık ki oynayamayacakları Hitman: Sniper Challenge, şu an için sadece PS3 ve Xbox 360 için indirmeye sunuldu. Bu konuda PC oyuncuları da unutulmadı ve Hitman: Sniper Challenge, 1 Ağustos tarihinde PC için de yayımlanacak.
 
     Hitman: Absolution'ın 20 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağını hatırlatarak sizleri Hitman: Sniper Challenge'ın çıkış videosuyla baş başa bırakalım.

[DHVIDEO=4795]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 16 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler