Hitman'deki Rahibelerin Dosyası Açılıyor (Video)

05.07.2012 19:34 Levent Polater

 
    IO Interactive'den Hitman: Absolution için yepyeni bir video beğeninize sunuldu. Bundan önce bir grup bayan suikastçıyı mundar eden Ajan 47, bu seferki videoda kendini göstermiyor. Yeni videoda onun yerine rahibe kılığındaki suikastçilerin suç dosyaları bize gösteriliyor.
 
    Videoda çoğu görevi başarı ile yerine getirdikleri belirtilen bu seksi grubun, Ajan 47'ye kadar mükemmel işler çıkardıklarını görüyoruz. Fena taşa toslayan hatunlardan yalnızca siyahi olanının kurtulduğuna ve komada kaldığına şahit olmaktayız. Hayret, Ajanımız ona kıymamış.
 
   Çizgi roman konusunda hünerleriyle bilinen Ben Oliver'ın çizimleriyle bezeli yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. 20 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkışını yapacak olan Hitman: Absolution, çok can yakacağa benziyor:
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler