Hitman'den İki Yeni Hedef

01.11.2016 17:02 Burak Gezgin

   Yeni bölümlerin ve hedeflerin zamanla geldiği tarzıyla kimi oyun severler tarafından eleştirilen kimileri tarafından da beğenilen Hitman sezon finaliyle beraber son hedeflerini de oyunculara yolluyor. 
 
   Bu hedeflerden biri olan The Ex-Dictator lakablı karakterin görevini halledebilmek için 48 saatiniz bulunuyor. 13. özel hedef olan bu görevi yapmayı denerken bir kere başarısız olursanız bir daha deneme şansınız bulunmuyor. İlk 12 hedefin görevlerini yapmayanlar da bu hedeflere hiç bir zaman ulaşamayacaklarını da hatırlatalım.
 
 
   Diğer hedef ise The Sarajevo Six'in 6. ve son karakteri olarak geçiyor. En azından bu hedef için bir zaman sınırı bulunmuyor.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler