Hitman'ın Kutulu Sürümü 2017'de Çıkacak

31.08.2016 15:55 Burak Oruç


    Square Enix'in yayıncılığını yaptığı ve IO Interactive'nin geliştirdiği bölümler halinde oyunculara sunulan Hitman, 11 Mart 2016'da ilk bölümüyle çıkış yapmıştı.

    IO Interactive, Hitman'ı 31 Ocak 2017'de kutulu olarak piyasaya süreceğini duyurdu. Day One Edition olarak adlandırılan sayılı ve ilk dağıtılan ürünler özel olarak bir metal kutuda olacaklar. Bu sürüm oyunun ilk sezonunu yani toplamda altı bölümü içinde barındıracak. Buna ek olarak, oyunun müzik albümü gibi bazı ekstra içeriklerde bu kutulu sürüme dahil olacak.

    Hitman için şu ana kadar dört bölüm yayınlandı, bu sene içerisinde iki bölüm daha yayınlanacak ve ilk sezon altı bölüm ile tamamlanacak.

    Hitman'ın kutulu sürümünün fiyatı ise PS4 ve Xbox One'da 60$ PC'de ise 50$ olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler