Hitman'in Oyuncu Sayısı Beş Milyonu Geçti

03.08.2017 17:45 Gazali Çetinkaya

   IO Interactive Hitman'in beş milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu duyurdu.
 
   Twitter üzerinden bu duyuruya yapan Danimarka merkezli geliştirici firma "Devam eden desteğiniz ve oyunu büyük bir başarı haline getirdiğiniz için tüm topluluğumuza teşekkür ederiz." dedi. 
 
 
   Hitman Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado ve Hokkaido olmak üzere toplamda altı bölümden oluşuyor. Tüm bölümler şu anda The Complete First Season adı altında ulaşılabilir durumda. Ayrıca oyunun başlangıcını deneme imkanı sunan demo da ulaşılabilir durumda.
 
   Square Enix ile yollarını ayıran IO Interactive iki ay önce yaptığı duyuru ile artık resmen bağımsız bir stüdyo olduklarını ve Hitman serisinin haklarını elinde tuttuklarını açıklamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 12 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 31 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler