Hogwarts Legacy, 24 Milyon Satış Sayısına Ulaştı!

27.01.2024 17:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros. şirketinin yayıncılığını üstlendiği ve Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni satış rakamları açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun şu anda 24 milyondan fazla adet sattı.
 
Hogwarts Legacy çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor 
 
 
 
Geçtiğimiz yılın Şubat ayında çıkışını gerçekleştiren yapım 1. yılına yaklaşırken aynı zamanda PlayStation'a özel içeriklerinin de yakında kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor. Özel içerikler dahilinde ek güncellemeler ve özellikler bulunuyor. Bunlarla beraber hem yeni deneyimin sahibi oluyor hem de maceranızı özelleştirebiliyorsunuz. Bu özel içerikler diğer platformlarda da yer bulmaya hazırlanıyor.
 
Hogwarts Legacy, evreni itibarıyla elbette büyük bir hayran kitlesini arkasında barındırıyor ve böylece tanıdık ve ikonik unsurları karşımıza çıkarıyor. Oyunda rol yapma unsurları bir hayli ön plana çıkıyor. Burada karakterimizi özelleştirebiliyor, yeteneklerimizi yükseltebiliyor, büyücülük okulunda kendimizi geliştirebiliyor ve büyü yapma sanatı üzerinde ustalaşabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler