Hogwarts Legacy'nin Nintendo Switch Sürümünden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

18.10.2023 17:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini Avalanche Software ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin Switch sürümünün görselleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan görseller oyunun yapısı ve grafikleri hakkında bizlere fikir veriyor.
 
Oyunun Switch sürümü başlangıçta bu yılın başlarında gelecekti
 
 
 
Başlangıçta bu yılın başlarında çıkması planlanan Hogwarts Legacy'nin Switch sürümü için şu anda elimizde net bir tarih bulunuyor. 14 Kasım'da standart sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunun fiyatı ise 60 dolar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Nintendo Switch'te yayınlanan görsellere bakacak olursak gerçekten de etkileyici bir görüntünün ortada olduğunu söyleyebiliyoruz. Switch konsolunun gücü elbette yeni nesil konsollar ve PC kadar etkileyici görünmüyor ancak konsol kullanıcıları için gayet yeterli. 
 
Oyunun Switch sürümünde dokuların kalitesi elbette beklendiği gibi düşürüldü, konsola göre iyileştirmeler yapıldı ve konsol özel seçenekler eklendi. Bu özelliklerle beraber oyun konsolda çalışacak hale geldi.
 
İşte görseller
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler