HoloLens'in Geliştirme Kitleri 3.000 Dolardan Satılacak

06.10.2015 18:27 Samet Konuksal


    Microsoft'un arttırılmış gerçekçilik gözlükleri HoloLens, piyasadaki sanal gerçekçilik cihazlarından çok daha farklı bir şekilde çalışıyor. Gerçek dünyaya hologramlarla beraber sanal öğeler ekleyen HoloLens, teknolojisiyle beraber ağızları açık bırakmıştı. Ancak görünüşe göre Microsoft'un bu teknolojisi, fiyatıyla da dudak uçuklatacağa benziyor.
 
    Microsoft tarafından bugün yapılan duyurulara göre HoloLens'in geliştirici kitleri 3.000 dolarlık fiyattan satılacak. Firma geliştirici kitlerini 2016'nın ilk çeyreğinde piyasaya sunacak. Microsoft'un belirttiklerine göre HoloLens'in bu sürümlerini kullanmak için ekstra bir makinaya ihtiyacınız olmayacak. Ayrıca firma geliştirici kitlerinde kullanan donanımın, piyasaya sürülecek olan son sürüme nazaran daha pahalı olduğunu söylüyor. Ancak yine de final sürümünde bile oldukça yüksek fiyatlar göreceğimizi söyleyebiliriz.
 
Firmanın bugün paylaştığı demoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HoloLens Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler