Homefront 2 Planları Yapılıyor

Homefront'ta Kore ve Kuzey Amerika arasındaki savaş işleniyor
09.03.2011 21:43 Gökhan Yılmaz

 
     Kaos Studios ve THQ iş birliği ile geliştirilen Homefront henüz daha çıkmadan ikinci oyunun planları yapılıyor. Anlaşılan oyun için verilen ön siparişler ikinci oyun için kolları sıvamaya yeterli olmuş.
 
     THQ'nun başkanı Danny Bilson, Homefront'un Call of Duty, Medal of Honor ya da Battlefield oyunları kadar satmasını beklemediğini fakat bizim beklediğimizden daha uzun bir seri olacağını belirtiyor. Uzun bir süredir bunun üzerine kafa yorduklarını, THQ'nun ve Kaos Studios'un Homefront'a hep seri olacakmışcasına baktığını söylüyor. İlk oyunun ön siparişlerde THQ'nun tüm oyunlarını geride bırakmasının ardından ikinci oyunun çıkmasına kesin gözüyle bakıyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler