"Homefront 2'nin Nerede Devam Edeceğini Biliyoruz"

08.10.2010 20:39 Talha Aynacı

 
 
     THQ'dan Danny Bilson VG247 sitesine yaptığı açıklamada, henüz çıkışını gerçekleştirmeyen ve gelecek yılın erken dönemlerine kadar da çıkması beklenmeyen Homefront için devam oyununun tüm detaylarıyla planlandığını açıkladı.
 
     Yakın gelecekte geçen ve komünist Kuzey Kore askerlerince istila edilen Amerikan topraklarının kurtuluş hikayesini anlatacak olan Homefront, devam oyununda kendini tekrar etmeyecek eşsiz bir yolla hikayeyi oyuncuya aktarmaya devam edecek:
 
"Seri haline getirilen oyunlarda aynı damga kullanılmalı ancak bu aynı damga altında oyunculara eşsiz deneyimler tattırılmalı. Sadece aynı şeylerin üstüne birşeyler eklemek ve sadece aynı şeyin devamı olmamalı. Çünkü daha önce de söylediğim gibi bir kurgunun kancası, hikayenin sürükleyiciliğini devam ettirebildiğin yerdedir. Öyleyse anlattığınız hikayenin oynayan herkesce bitirilmesini sağlamalısınız. Ve kurgu bunu aştığında ve sürücü koltuğuna geçtiğinde ilginç olacak ancak henüz bu gerçekleşmedi. Şunu söylemekten memnunum ki aynı ambalaj kağıdı içerisinde tamamen taze bir içerik sunacağız. Bu Homefront 1'in tekrarı olmayacak ve Homefront 2 aynı yerde geçmeyecek ve aynı mekanikleri içermeyecek."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 12 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 27 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler