Homefront: The Revolution İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

12.01.2016 15:42 Talha Aynacı

 
   Deep Silver ve Dambuster Studio tarafından geliştirilen Homefront: The Revolution için çıkış tarihi verildi. PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformunda boy gösterecek FPS oyunu 20 Mayıs tarihinde raflarda yer edecek.
 
Ayrıca önümüzdeki ay Xbox One platformuna özel olarak kapalı beta sürecinin başlayacağı da belirtildi. Betaya giriş kodlarıyla ilgili olarak daha fazla bilgi önümüzdeki haftalarda yer edecek.
 
Orjinal oyundan 2 yıl sonra 2029 yılında geçen Homefront: Revolution'da ana karakterimiz yine Ethan Brady olacak ve direniş güçleri olarak Kore'nin Amerika mezalimine bir son vermek için mücadele edeceğiz.
 
Oyunun yeni yayınlanan tanıtım videosu This is Philedelphia'yı izlemeyi de ihmal etmeyin!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront: The Revolution Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler