Homefront İçin Yeni Oynanış Videoları

Soğuk Savaş döneminde Amerikanın yaşadığı komünizm korkusu, Kuzey Kore ordusunun gölgesinde gerçeğe dönüyor.
18.02.2011 13:36 Talha Aynacı

 
     Nükleer silahlarla donatılmış Kuzey Kore ordusunun Amerikayı avucunun içine aldığı kurgusal bir yakın gelecekte geçen Homefront'un çıkışı yaklaşırken, hikaye moduna ait yeni oynanış videoları kendini göstermeye devam ediyor. Aşağıda yer alan videoların ilkinde olası bir FPS savaş oyunundan bilindik sahnelere şahitlik edeceksiniz. İkinci video ise oyunda yer alan ışıklandırma sisteminin başarısı yanısıra slow-motion sahnelerin cazibesine yer veriyor. 
 
     Oyun şölenine dönüşmesini beklediğimiz mart ayının önemli çıkışlarından biris olan Homefront, hem hikaye modu hem de multiplayer modlarıyla ön plana çıkarak, kalıcı bir FPS serisi olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. 
 
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 26 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler