Homefront'un İlk Geliştici Günlüğü + Çıkış Tarihi

17.11.2010 13:52 Levent Polater

 
 

 
    THQ, Kaos Stüdyosunun geliştirdiği Homefront için ilk yapımcı günlüğünü sonunda yayınladı. 2027'de geçen oyunun dünyasını yapımcıların ağzından duyuyoruz. 
 
   Farklı bir kurguya sahip modern savaş konusu işleyecek olan oyunun hikayesini yapımcıların da tabiri ile bu konuda "30 yıllık deneyime" John Millius hazırlıyor. Conan çizgi romanı ve Rome gibi dizilerin kurgusunu hazırlamış olan Millius'un Homefront'un hikayesini zengin bir içeriğe dönüştüreceği düşünülüyor.
 
    "Ya Kuzey Kore, Amerika'dan dünyanın liderliğini ele geçirseydi?" Bu sorunun yanıtını verecek olan Homefront'un ilk geliştirici günlüğünü buradan izleyebilirsiniz.
 
    Homefront, PC, Xbox 360 ve PS3 için gelecek seneye göz kırpıyor.
 
Güncelleme: Haberin girildiği sıralarda, THQ, Homefront'un çıkış tarihini de açıkladı. Oyunumuz 11 Mart'ta Avrupa için çıkışını yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler