Horizon Forbidden West DLC'si Burning Shores için çıkış fragmanı yayınlandı

15.04.2023 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Guerrilla Games, 19 Nisan'da PlayStation 5 için 19.99 dolardan çıkış yapacak olan Horizon Forbidden West genişletmesi "Burning Shores"un çıkış fragmanını yayınladı. Ek paketin Türkiye fiyatı ise 199,00 TL.
 
Genişletme paketi oyuna yeni içerikler getiriyor
 
 
 
Burning Shores paketiyle beraber oyun içeriği daha da genişliyor ve oyunculara daha fazla içerik sunuluyor. Horizon Forbidden West'in bir sonraki bölümünde Aloy, tehlikeli bir bölgeye atılıyor ve buraları keşfetmeye koyuluyor. Bu vahşi doğa içerisinde gizlenmiş yeni tehditleri bulmaya çalışıyor ve bunları alt etmek için büyük bir maceraya atılıyor.
 
"The Burning Shores" ek paketi Horizon Forbidden West oyununa bir yandan dikkat çekici diğer yandan ise tehlikeli yeni bir bölgeyi oyunculara sunuyor. Bu bölgeyle beraber yeni hikâyeler, karakterler ve deneyimler ana oyuna dahil oluyor. Bu genişleme ile oyuncular daha fazla içeriğe erişebiliyor.
 
Horizon Forbidden West şu anda PlayStation 4 ve PlayStation 5 için mevcut. 
 
Horizon Forbidden West ek paketi Burning Shores çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 14 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler