Horizon Forbidden West için DLSS 3 Odaklı PC Fragmanı Yayınlandı

09.01.2024 15:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon macera oyunu Horizon Forbidden West için yeni bir fragman yayınlandı. NVIDIA tarafından yayınlanan bu fragman, oyunun PC sürümünde yer alacak olan DLSS 3 teknolojisine odaklanıyor.
 
Oyunu PC sürümü yeni teknoloji desteklerine sahip olacak 
 
 
 
Horizon Forbidden West Complete Edition, 2024'ün başlarında PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Bu sürüm içerisinde ana oyun ve Burning Shores adlı ek hikaye genişletmesi bulunuyor. Burning Shores, PlayStation 5 konsollarında üst düzey bir yapıyı oyunculara sundu. Dolayısıyla PC tarafında da bir hayli beklenen ek paketler arasında yer alıyor.
 
Açıklanan bilgilere göre oyun DLSS 3'ün yanı sıra DLAA ve NVIDIA Reflex desteğine sahip olacak. Bunun dışında henüz herhangi bir ışın izleme efektine sahip olup olmayacağı belli değil. Serinin ilk oyunu içerisinde herhangi bir ışın izleme desteği yer almıyordu.
 
Öte yandan oyunun herhangi bir PC sistem gereksinimleri açıklanmadı. Sony ve Nixxes ekipleri tarafından resmi açıklama bekleniyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler