Horizon Forbidden West satışları 8.4 milyona ulaştı! Seri toplamda 32.7 milyon sattı!

10.05.2023 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Guerrilla Games, Horizon Forbidden West oyununun 8,4 milyondan fazla sattığını açıkladı. Bunun yanı sıra Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West ve Horizon Call of the Mountain'dan oluşan Horizon serisinin 32,7 milyondan fazla sattığını duyurdu.
 
Seri satmaya ve oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaşan Horizon serisi PlayStation abonelik (PlayStation Plus ve Play at Home) hizmetleri aracılığıyla daha fazla kullanıcıya erişmeye devam ediyor. Bu doğrultuda serinin satış sayısı artıyor ve milyonlarca kullanıcı seriye giriş yapabiliyor. Guerrilla Games stüdyo, sanat ve animasyon yönetmeni Jan-Bart van Beek bir PlayStation Blog gönderisinde bu başarı konusunda şunları aktarıyor:
 
"Aloy'un maceraları kaldığımız yerden devam ediyor ve bunun için çok heyecanlıyız. Horizon Forbidden West'in Burning Shores paketiyle beraber Los Angeles harabelerine geri gidiyor ve bundan sonra nereye geçiş yapacağımızı öğrenmek için sabırsızlanıyoruz."
 
Öte yandan Guerrilla Games, 20. yıla özel yeni bir video yayınladı. Bu videoda yolculuklarının kısa bir parçası bizlere aktarılıyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Guerrilla Games'in 20. yıl özel videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Dk önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler