Horizon Forbidden West'in 2021'in İkinci Yarısında Çıkması Bekleniyor

09.11.2020 16:00 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için "Keşfedilecek Yeni Dünyalar - Oyunun Limiti Yok" başlıklı, birinci parti oyunlardan görüntüler içeren yeni bir reklam videosu yayınladı.
 
Videonun başında oyunların planlanan çıkış tarihleri dikkat çekiyor. Marvel's Spider-Man Miles Morales ve Demon's Souls remake konsolun piyasaya sunulmasıyla birlikte 12 Kasım'da çıkacak.
 
Horizon Forbidden West'in 2021'in ikinci yarısında ve Gran Turismo 7, Ratchet & Clank ve Returnal'ın 2021'in ilk yarısında çıkmasının beklendiği yazıyor.
 
Horizon Forbidden West için daha önce 2021 tarihi açıklanmıştı. Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5'in çıkış aralığında, yani konsolun ilk altı ayı içinde gelecek. Gran Turismo 7'nin de 2021'in ilk yarısında çıkacağı YouTube üzerinde başka bir PlayStation reklamında da listelenmişti. Resogun, Nex Machina, Dead Nation ve Alienation'ın arkasındaki stüdyo Housemarque tarafından geliştirilen üçüncü şahıs aksiyon oyunu Returnal'ın çıkışıyla ilgili bundan önce açıklama yapılmamıştı.
 
Reklam videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler