Horizon, God of War ve Gran Turismo TV Dizisi Oluyor

28.05.2022 11:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, şu anda geliştirilmekte olan üç yeni TV dizisini duyurdu. Diziler arasında Horizon, God of War ve Gran Turismo yer alıyor. 
 
Geliştirilme aşamasında olan Horizon ve God of War dizisinin yayın platformları belli. Buna göre;
 
Açık dünya bilim kurgu macera oyunu Horizon için bir dizi Netflix tarafından geliştiriliyor. Bu dizi Horizon: Zero Dawn ve Horizon: Forbidden West'i temel alıyor. Amazon ise uzun süredir devam eden ve önceden söylentileri bulunan God of War serisine dayanan bir dizi üzerinde çalışıyor.
 
Gran Turismo dizisinin yapıldığı duyuruldu ancak hangi platform tarafından yayınlanacağı belirtilmedi. 
 
Öte yandan oyunların TV uyarlamaları aktif bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda HBO, The Last of Us için bir dizi geliştiriyor. Ayrıca Ghost of Tsushima için de bir planlarının olduklarını belirtiyor. 
 
 
Horizon: Zero Dawn, Kasım 2021 itibarıyla dünya çapında 20 milyonun üzerinde satış rakamına ulaştı. 2018 yılında çıkış yapan God of War da dünya çapında 20 milyonun üzerinde satış yaptı. Bunun yanı sıra GoW, Mart 2022 itibarıyla PC'de 971.000 adet satış rakamına ulaştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler