Horizon: Zero Dawn'dan Yeni Bir Oynanış Videosu

20.09.2015 13:40 Ömür Gencer


       Guerilla Games'in yeni oyunu Horizon: Zero Dawn, etkileyici bir oynanış demosuyla duyurulmuştu. Geliştirici ekip TGS etkinliğinde bu demoyu canlı olarak tekrar gözler önüne serdi.
 
       Duyuru demosunun yeni oynanış videosunda oyunun açık dünyasına vurgu yapılıyor. Belirtilene göre videonun başında gördüğümüz tüm dağlara, uzak vadilere ve hatta uzakta zar zor gördüğümüz antik şehirlere gidebilecek ve buraları keşfedebileceğiz. Yayınlanan bu oynanış videosunda oyunun oyuncuları oldukça zorlayacağını söyleyebiliriz. 
 
        Geliştirici ekibin daha önce bu yapımı geliştirmenin Killzone'u geliştirmekten daha zor olacağını söylediğini hatırlatalım. Yayınlanan bu yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler