Horizon Zero Dawn'ın Geliştiricisi Çok Oyunculu Oyunlarda Deneyimli Çalışan Arıyor

23.01.2020 00:54 Özgür Eroğlu

 
2017 yılında yayınlanan ve geliştiriciliğini Guerilla Games'in yaptığı Horizon Zero Dawn, son zamanların önemli oyunlarından biriydi. Devam oyunu resmi olarak duyurulmasa da son aylardaki çıkan söylentiler oyunun geliştirildiği yönünde.
 
Geçtiğimiz aylarda bitki örtüsü tasarlayacak teknik sanatçı aradıklarına dair bir iş ilanı açmışlardı. Detayları buradan okuyabilirsiniz. Bu sefer yayınlanan iş ilanı ise biraz daha ilginç.
 
İş ilanına göre Guerilla Games, devasa bir açık dünyada geçen oyunu için çok oyunculu oyunlarda deneyimi olan birini arıyor. İş ilanına göre aradıkları kişi; menzilli ve yakın dövüş silahları, envanter, kamera gibi konularda ekibe yardımcı olması bekleniyor.
 
Bu iş ilanı elbette Horizon Zero Dawn 2 ile ilgili olmayabilir. Stüdyonun bir diğer yapımı Killzone ile ilgili de olabilir. Killzone'un son oyunu Killzone: Shadow Fall'du ve PlayStation 4'ün çıkış oyunlarındandı.
 
Horizon Zero Dawn'a dair son söylentiler ise oyunun PC'ye geleceği yönündeydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler