Hot Wheels Unleashed Satışları 1 Milyonu Aştı

21.12.2021 11:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Milestone, Hot Wheels Unleashed satışlarının hem fiziksel hem dijital olarak bir milyonu aştığını duyurdu. Bunun yanı sıra ekibin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu Hot Wheels Unleashed oldu.
 
Milestone CEO'su Luisa Bixio bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Şubat ayında Hot Wheels Unleashed'ı duyurduğumuzdan beri hayranlardan binlerce mesaj aldık. Bu dönüm noktası, tutkulu topluluğumuzu daha da ileriye taşıdı."
 
Hot Wheels Unleashed şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Hot Wheels evrenindeki en iyi araçları topla, şahane pistler yap ve nefes kesen yarışlara dal. En efsane ve en çok aranan Hot Wheels araçları seni bekliyor. Bu araçları tam gaz yarıştırmaya hazır ol! 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1271700/HOT_WHEELS_UNLEASHED/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hot Wheels Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler