Hot Wheels Unleashed iki milyon satış rakamına ulaştı

12.04.2023 17:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Milestone tarafından oyunculara 2021 yılında sunulan yarış oyunu Hot Wheels Unleashed, 2 milyondan fazla sattığı açıklandı. Bu satış rakamına oyunun piyasaya sürülmesinden 18 ay sonra ulaşıldı. Ekip bu satış oranından memnun.
 
Bu başarı sonrasında ekip çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
2 milyon satış adetini aşan bu oyun için ekip çeşitli açıklamalarda bulundu. Milestone CEO'su Luisa Bixio bu başarı hakkında şunları söyledi: "Hot Wheels, dünyadaki en önemli markalardan biri ve bu markaya bağlı milyonlarca hayran var. Mattel iş birliği kapsamında hayranlara sunduğumuz Hot Wheels Unleashed ile büyük bir başarı yakaladık. Mattel ekibi bu projeyi hayata geçirmek için bizlere güvendi ve bu güven konusunda oldukça gururluyuz."
 
Hot Wheels evreninde geçen tek oyunculu ve çevrimiçi yarış oyunu Hot Wheels Unleashed şu anda PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch için mevcut.
 
Oyunun Steam fiyatı 199,00 TL, PS4 fiyatı 99,80 TL (normalde 499 TL, 27 Nisan'a kadar yüzde 80 indirimli), aynı şekilde Xbox mağazasında da 99,80 TL (indirimsiz fiyatı 499 TL, Switch sürümü ise 17 Nisan'a kadar 12.49 dolar, normal fiyatı ise 49,99 dolar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hot Wheels Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler