Hounds’ın İlk Künye Videosu Yayınlandı

19.03.2015 12:12 Alkan Adakaner

 
     Netmarble EMEA’nin merakla beklenen, ülkemizde Türkçe olarak yayınlayacağı MMO Role Playing Shooter Hounds: The Last Hope’un künye video serisinden ilk video yayınlandı!

     Bugün duyurulan serinin ilk videosunda, Hounds birliklerinin felaketten sonra hayatta kalma mücadelesi, insanoğlunu kurtarma ve Dünya’yı eski haline döndürme temaları ile oyunun içeriğine dair bize ipuçları sunuyor.

    Hounds’un künye video serileri her hafta bir yenisi eklenerek yayınlanmaya devam edecek. Nisan ayında Kapalı Beta’ya başlaması planlanan Hounds’da her hafta yeni bir haber, bizi heyecanlandırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Kardeşlerinle bu savaşta yerini almak için Hounds'a kaydol.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hounds: The Last Hope Platformlar: PC Geliştirici: Netmarble Games Dağıtıcısı: Netmarble Games Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler