House of the Dragon Dizisinin 2022'de Yayınlanacağı Onaylandı

22.09.2020 15:12 Özgür Eroğlu

 
Son dönemlerin en popüler dizilerinden biri olan, ancak final sezonu ile hayranlarını üzen Game of Thrones dizisi ile aynı evrende geçecek olan House of the Dragon dizisinin yayın tarihi onaylandı.
 
Duyurulduğu günden beri 2022 yılında yayınlanacağı tahmin edilen dizinin yayın tarihinde salgın sonrasında bir değişim olup olmadığı merak ediliyordu. Geçtiğimiz gün açıklama yapan HBO başkanı Casey Bloys, dizinin 2022'de geleceğini onayladı. Ancak şu an için net bir tarih elbette yok.
 
Yakın zamanda dizinin oyuncularının duyurulması da bekleniyor. 
 
House of the Dragon, isminden de anlayabileceğiniz üzere Targaryen hanedanlığını anlatacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesini anlatacak ve 10 bölümden oluşacak. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: George R. R. Martin Dağıtıcısı: HBO Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler