Housemarque Artık Sony'ye Ait Bir PlayStation Stüdyosu Oluyor

29.06.2021 14:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Housemarque, PS3'ün başlangıcından beri PlayStation'a özel oyunlar üretiyor ve Sony'nin satın alması için her zaman açık bir seçim gibi görünüyordu, Nihayetinde Stüdyo, açıklanmayan bir ücret karşılığında Sony Interactive Entertainment tarafından satın alındı.
 
Housemarque'ın Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Ilari Kuittinen'den yapılan bir açıklamada şu ifadeler yer alıyor: ''Bugün Housemarque için büyük bir gün. Sony Interactive Entertainment ile olan güçlü ortaklığımız PS3'te Super Stardust HD ile başladı ve o zamandan beri tüm PlayStation platformları için arcade esintili oyunlar yaptık. En son oyunumuz olan PS5'e özel Returnal ile üçüncü şahıs aksiyon oyunlarına yaptığımız en büyük adım oldu. Bu da benzersiz ve kaliteli oyuncu deneyimleri sunarak sektördeki sesimizi ve markamızı sağlamlaştırdı.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler