Hudson 3DS'e 6 Oyunla Çıkarma Yapıyor

18.10.2010 19:15 Alkan Adakaner


 
      Konami, Capcom, Tecmo Koei gibi firmaların 3DS için mükemmel oyunlar hazırladığını biliyoruz. Japonya'nın devlerinin yanı sıra Hudson gibi firmalar da Nintendo 3DS'e büyük destek veriyor.
 
      Hudson tarafından yapılan açıklamaya göre firma Bomberman, Tetris, Bonk, Omega Five, Deca Sporta Extreme ve Kororinpa (Marble Mania) gibi oyunlarla 3DS'te boy gösterecek. Bu oyunlardan Omega Five, Deca Sporta Extreme ve Kororinpa'nın 3DS'in çıkış oyunları arasında yer alması bekleniyor.

     Bilindiği gibi Bonk ve Bomberman Hudson'la adı anılan efsane oyunlar. Deca Sporta ise Wii'de yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve büyük başarı göstermişti. Omega Five ise Xbox Live Arcade'de başarılı olan bir shooter olmuştu.

     Firmaların listesine bakacak olursak 3DS'in çıkış oyunları DS'i çok geride bırakacak gibi görünüyor. Böyle giderse 3DS, DS'ten fazla satabilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler