Hugh Jackman, Ryan Reynolds ile Face/Off Filmini Tekrar Çekme Fikrine Açık Olduğunu Söyledi

27.08.2020 12:53 Özgür Eroğlu

 
Wolverine karakteri ile tanınan başarılı oyuncu Hugh Jackman, Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds ile Face/Off projesinde yer alma fikrine açık olduğunu söyledi.
 
Hugh Jackman, Nicolas Cage ve John Travolta'nın başrolünde olduğu aksiyon filmlerinin en popülerlerinden biri olan 1997 filmi Face/Off'un tekrar çekmek istediğini açıkladı. Hem de hayranların en çok isteyeceği Ryan Reynolds ile birlikte. Ancak Hugh Jackman'ın bu proje için tek bir şartı var. Çekimler esnasında Ryan Reynolds ile hiçbir zaman bir araya gelmemek.
 
Büyük bir ihtimalle böyle bir proje göremeyeceğiz. Ancak filme komedi unsuru ekleyerek ve bu iki oyuncu ile çalışılarak oldukça keyifli bir film yapılabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler