Humble Bundle'dan Deep Silver Kampanyası başladı

Humble Bundle
20.05.2016 02:23 Kaan Bolat

 
   Humble Bundle’da bu haftaki kampanya ise Deep Silver yapımları yer alıyor.
 
Oldukça kaliteli yapımların olduğu paketlerde ise fiyatlar her zamanki gibi oldukça avantajlı. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kampanyada 1 dolara Sacred 3 Gold, Risen, Risen 2: Dark Waters Gold Edition, Saints Row 2 ve Dead Island: Game of the Year Edition alabiliyorsunuz.

   Ayrıca 3.80 Dolar ve üzeri bir bağış yaparsanız Dead Island Definitive Collection için 75% indirim kodu, Dead Island: Riptide - Complete Edition, Saints Row: The Third - The Full Package ve Killer is Dead - Nightmare Edition sahip oluyorsunuz.
 
Son seçenek ise 13 dolara Risen 3 Titan Lords ve Saints Row IV alma şansınız var.
 
   Capcom paketine oranla Deep Silver paketi oldukça iyi duruyor özellikle Saints Row IV ve Dead Island oyunlarını oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederiz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler