Humble Indie Bundle 9'a Harika Oyunlar Eklendi

18.09.2013 21:29 Samet Konuksal


    Trine 2, Brütal Legend, FTL ve Fez gibi oyunlarla birlikte geçtiğimiz hafta çıkışını yapan Humble Indie Bundle 9'un ikinci haftasında daha fazla oyun sunuluyor. Humble Indie Bundle 9 paketine harika oyunlar eklendi.
 
    Gelen yeni haberlere baktığımızda ortalama üstü oyunların listesine dört yeni bağımsız yapımın eklendiğini görüyoruz. Bu listeye yeni oyunlar olarak Limbo, Bastion, A Virus Named TOM ve Rocketbirds: Hardbolled Chicken eklenmiş gözüküyor. Bu yenilikle birlikte birbirinden güzel 10 adet oyunu ortalamanın üstünde bir fiyat ödeyerek satın alabilirsiniz.
 
     Siteye buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada gelebilecek sorulara istinaden şimdiden cevap verelim; eğer daha önce paketi ortalamanın üstünde bir fiyatla satın aldıysanız size gönderilen linkte yeni oyunlarınıza erişebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler