Humble Jumbo Bundle 2 ile Pek Çok Oyuna Uygun Fiyattan Sahip Olun

19.08.2014 23:50 Ömür Gencer


      Pek çok oyunu oldukça uygun fiyatlardan satıp yardım kuruluşlarına bağış yapmamıza ön ayak olan Humble Bundle, yeni bir paket ile karşımıza çıkıyor. Humble Bundle Jumbo 2 adlı pakette yine pek çok oyuncuyu etkileyecek yapımlar yer alıyor.
 
     Bu pakete ortalama fiyatın altında bir ödeme yaparsanız The Incredible Adventures of Van Helsing - Complete Pack, Deadlight ve Galactic Civilizations II: Ultimate Edition'a sahip olabiliyorsunuz. Eğer ortalama üstü ödeme yaparsanız (şu an için 5.17 dolar) bu oyunların yanında Terraria, THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition ve Crusader Kings II+ 3 DLC'sine sahip olabilirsiniz. Son olarak 15 dolar üstü bir bağış yaparsanız da tüm bu oyunlar arasına Age of Empires Legacy Bundle da ekleniyor.
 
     Kampanyanın bitmesine daha 13 gün olduğunu ve ilerleyen günlerde bu oyunlar arasına yeni oyunların da ekleneceğini hatırlatalım. Humble Jumbo Bundle 2'nin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terraria Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Re-Logic Dağıtıcısı: Re-Logic Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler