Humble'da Total War Serisinde Büyük Fırsat

10.12.2015 22:56 Ömür Gencer


    Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Total War serisi, Humble'ın yeni kampanyası Humble Weekly Bundle - Total War Encore ile uygun fiyatla oyunculara sunuluyor. Bu kampanyayla birlikte sahip olabileceğiniz oyunlar şunlar:
 
      Ortalama altı bir bağış yaparsanız sahip olacağını içerikler Medieval II: Total War, Viking: Battle for Asgard, Shogun: Total War Collection, Total War: WARHAMMER campaign haritası, Total War: ARENA 30 Günlük Premium Hesabı, Total War Battles: KINGDOM ve Total War e-Kitapları.
 
       Yaptığınız bağış ortalama üzeriyse (an itibariyle 7,42 dolar) Total War: ARENA Premium Spartan Hoplite Birliği, MEDIEVAL: Total War Collection, Empire: Total War Collection, Humble Store'da Total War: Attila için kullanabileceğiniz %66'lık indirim kuponu, Total War: SHOGUN 2 Collection, Napoleon: Total War Collection içeriklerine de sahip olabilirsiniz. 

       Son olarak 15 dolar üzeri bağış yaparsanız tüm bu içeriklere ek olarak Total War: ROME II - Emperor Edition, Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack, Total War: ROME II - Caesar in Gaul Campaign Pack, Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack ve Total War: ROME II - Pirates and Raiders Culture Pack'e de sahip olabilirsiniz.

       Bahsettiğimiz kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Attila Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler