Total War: Atilla'nın Yeni Eklenti Paketi Bizleri Orta Doğu Çöllerine Götürüyor

09.09.2015 01:08 Ömür Gencer


     Creative Assembly, geçtiğimiz saatlerde Total War: Atilla için yeni bir eklenti paketi duyurdu. Empires of Sand adını alan bu yeni "culture pack" Aksum, Himyar ve Tanukhid olmak üzere üç yeni kavim ekliyor.

      Bu üç yeni kabilenin yanında yeni bir campaign modu, "horde oynanış mekaniği", etkinlikler ve 50 yeni birlik oyuna ekleniyor. Aynı zamanda o dönemde dinin toplumlar üzerindeki önemden dolayı oyundaki din mekaniği de daha önemli bir hale getiriliyor. Bu değişikliklerin yeni bina zincirleri, farklı etkinlikler ve teknolojiler olduğu belirtiliyor.
 
      Bahsettiğimiz eklenti paketini 13,50 TL karşılığında Steam üzerinden ön sipariş edebilirsiniz. Paketin 15 Eylül'de çıkış yapacağını belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Attila Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler